Pojan synttärit taasen koittivat. Toivoi valomiekkaa (Star Warsista tiedoksi niille jotka eivät tiedä  ). Siinä sitten oli pohtimista että miten ko. toiveen toteutan... Ei muuta kun googlettamaan Star Wars kakkua. Ensin ehdotin helpompaa (eli päälle olisi piirretty jokin Star Wars -hahmo), mutta sitten kun löysin tämän kuvan aloin pohtia että josko sittenkin se valomiekka. Ja niinhän siitä tulikin, ainakin poika oli tyytyväinen.

Kakku on "oikeasti" kääretorttu, helppo siis tehdä. Välissä ihan tavallista mansikkahilloa ja kreemiä. Päällinen on sokerimassaa, kahvan osuus on maalattu (pullasudilla maalattu..) kaakaolla. Nuo koristeet ovat lakritsia ja laukaisin on marmeladia, vähän jouduin leikkaamaan, oli sen verran iso marmeladi . Punainen miekkaosa on maalattu punaisella elintarvikevärillä (sekoitettuna pieneen määrään vettä). Vähän oli vaikeuksia kaulita tuota sokerimassaa, kun joku (tiedän kyllä kuka) oli tuhonnut KAIKEN tomusokerin... Sen takia se on tuollainen monessa osassa tehty.

Tässä kakku vielä päältä päin. On vähän ylivalottunut otos...

Ja tässä kakku ja esikuvansa. Eks ne näytäkin ihan samoilta  . No lapset ainakin tykkäsivät tuosta sokerimassasta, ehkäpä sitä sitten käytämme toistekin, vaikka joidenkin mielestä se oli vähän turhan makeaa...