Askartelua, askartelua. Oli yllättävän "tuottoisa" sunnuntai ja maanantai-ilta. Lisää lokerikkoja tehty saman "kaavan" mukaan kuin tämä, liimattu kankaita ja kuumaliimalla yhteen.

Tässä näkyy tyttären käden jälki  Hän on itse suunnitellut ja toteuttanu tämän kannen.

Ja tässä sisus. Tytär itse valitsi kankaat ja leikkasi ne. Oikeassa alakulmassa näkyvän purkin päällystys oli etten sanoisi haastavaa; kangas oli ohutta rypytettyä kangasta. Siitä kyllä tuli sitten loppujen lopuksi ihan kivan näköinen purkki.

Tyttären helmet saivat nyt siis oman säilytyslokerikon ja ihan värien mukaan lajiteltu. Paitsi nuo pienenpienet helmet... Tästä lokerikosta innostuttiin niin paljon että pitkästä aikaa tytär paneutui helmien maailmaan. Täytyy varmaan googlettaa hälle jotain ohjeita.

Ja tässä äidin lokerikko. Nämä on tehty litrasista muovipulloista.

Nappeja kuten kuvasta näkyy. Jätin tämän hienon lokerikon rappusille, että kun seuraavan kerran menee yläkertaan vie sen mukanaan. Ja totta tosiaan vietiin kanssa... lattian kautta. Tytär mennessään ylös potkaisi lokerikon nurin ja se siitä värijärjestyksestä sitten  

No itepähän jätin lokerikon siihen....

Ja tästä tuli mulle töihin säilytyslokero klemmareita ja kyniä varten... Siinä on siis kaksi purkkia, toinen, matalampi, on jäänyt ton toisen taakse tässä kuvassa. Nyt en laittanu kantta enkä  pohjaan pahvia. Ympärille liimasin, tai oikeestaan tytär liimasi mun opastuksella, kuumaliimalla tuollaisen "nauhan" pitämään pakettia koossa. Onhan purkit tietysti liimattu yhteenkin. Ja rusetti päälle

Ja sillä aikaa kun äiti liimaili noita omiaan niin tytär kulutti aikaansa tämän kanssa. Rusetti tehty liimaamalla ja helmet ommellen.