Ensin haluan kiittää niitä, jotka käyvät täällä blogissani

Ja sitten näin vapun kunniaksi tekaisin  yhden puseron. Kangas on roikkunut kauan mukana. Alusta asti oli tarkoitus että teen siitä pojalle puseron. Ja tällainen siitä tuli.

Kuva on kyllä ruokottoman huonolaatuinen, mutta kyllähän siitä jonkinlaisen selvyyden saa, että millainen pusero on kyseessä. Sekä etu- että takapuolella on tuo sama kuvio. Sen kanssa sai tehdä vähän mietintätöitä, että miten puseron leikkaan. Alkuperäisessä kaavassa (Suuri Käsityölehti 3/2004) on pelkästään etupuolella kaarroke. Tähän tein molemmille puolille. Muutenkin vähän kavensin kaavaa. On meijän hoikkikselle muuten vähän turhan leveä. Pääntiehen tein kaitaleen. Pkkusen siinä tuli sössimistä tossa keskellä, mutta eipä tuo haittaa. Poika kun ei sanojensa mukaan välitä, että millaset vaatteet on päällä  No, ei se nyt niin kauhean paha munkaan mielestä oo. Ja voipi olla, että joudun vielä muokkaamaan, kun poika ei oo ollu kotosalla, että ois kokeillu puseroo.

Mutta nyt täytyy mennä ton sämpylätaikinan kimppuun, että porukka saa tänään tuoretta sämpylää. Ja ite huomiseks aamupalaeväät