Kysyin neidiltä "luvan" että saan tehdä hänelle tuubihuivin, mikä nyt tuntuu olevan kovin muotia. Luvan kysymisen ajatuksena oli lähinnä se, että huivia tulee sitten kanssa käytettyä.

Täsä se sit o. Mun kaulaan tosin tällättynä. Neiti kun on partioleirillä ja äitin piti heti päästä näyttämään kättensä tuotoksia tänne

Ja toiselta puolelta. Lankana on Novitan Softy. Ja kuten kuvasta näkyy kahta väriä. Kysyin likalta kun huomasin, että olemassa oleva kerä tota... ööö.. mitäs toi nyt olis... ehkä lähinnä jotain persikkaa... ei riitä, että haluaako hän samaa väriä, vai kelpaako kaks värinen. Kaks värinen kelpas. Jospa sitten seuraavalla kerralla tekis yksvärisen. Puikkoina oli nro 7 sukkapuikot, tai siis vaan kaks puikkoo varustettuna puikkostoppareilla.

Täsä viel koko huivi. Alotin huivia eri suunnassa. Tossa sinisen yläpuolella näkyy vähän erilaista neuletta. Alotin patenttineuleella, mutta toi lanka oli vähän hankala neulottava patentilla niin jatkoin aina oikein neuleena. Ja sitten jossain vaiheessa totesin, että tästä tulee liian leveä tollasen pikkulikan kaulaan niin vaihdoin myös neulomissuuntaa. Eipä tuo haittaa. Ja toivottavasti kelpaa. Ja nyt sitten muihin hommiin. Ehkäpä illalla on taas jotain täällä esiteltävää.