Tyttären bolero on sitten valmis.

Ohje täältä eli Dropsin sivuilta. Lankana Rose Mohair. Ostin tota Rosea tossa joku aika sitten vähän enemmänkin, että varmasti riittää. No varmasti riitti; ei tähän menny ku tollaset pari kerää  Että nyt tota väriä Rosea on sitte vähän enempi. No, kait se johonkin hukkautuu... Puikot oli 5,5 pyöröt. Eli vähän tein en-ihan-ohjeen-mukaan...

Oli nopee neuloa, koska oli ainaoikeinneuletta. Neule alotettiin takahelmasta ja lopetettiin etuhelmaan. Eli suomeks: ensin takakappale, hihojen kohdalla lisättiin ohjeen mukaan silmukoita, pääntien kohdalla kavennettiin, ohjeessa oli että "jätä toisen puolen silmukat apulangalle", mutta mä kun "aina" teen niin kun ohjeessa sanotaan ni neuloin molemmat etukappaleet samaan aikaan. Niin ja siis suomennokseen jatkoa: kun on päätelty pääntie, ohjeen mukaan päätellään hihojen silmukat, ja etukappaleet neulotaan loppuun (ohjeen mukaan kaventaen). Ei ollu muuta saumaa ommeltavaks ku hiha-sivusauma. Huolittelunkin tein vähän eritavalla kuin ohjeessa oli. Ite tein kaks kerrosta kiinteitä silmukoita. Ohjeessa oli siis joitain muuta.

Vielä ei oo neiti kokeillu, mutta uskon että sopii hänelle. Ainakin oli väristä ihan tyytyväinen. Ja jos ei kelpaa niin eiköhän ton jonnekin saa "hukattua".

Tänään tarttis jottan saada aikaseks ton ompelukoneenkin kanssa. Ajatuksia jo on...