Huomenna tai tänään illalla on tänään illalla.

Tässä tämä tilkkupeitto on nyt sitten ihan oikeassa ja aidossa ympäristössään  Onhan tuolla muutakin ite tehtyä ja täällä nähtyä.

Sängyn pääty on ostettu tuttavilta ja sitä vähän tuunasin. Alkuperäinen päällys oli ihan yläreunastaan niitattu pyöreään vaneriin. Purin päällysen ja tein uudestaan. Tein siitä pussimaisen. Myöskin tuohon röyhelöön laitoin sisälle vähän vanua, jotta olisi (ainakin mun mielestä) muodokkaampi.

Tässä kuvassa näkyy toi sängyn pääty taka puolelta. Eli miten sen olen laittanut taakse. Ja sitten niiteillä kiini.

Tässä pääty vielä edestä. Siinä alkuperäisessä kangas oli ohutta vanutettua kangasta. Sen jätin tuonne sisään, jotta ei olisi puuvillan alla pelkkää puuta (tai mitä lie vaneria...)  Kangas on muuten Jotexilta ostetut verhot. Ostin verhot ihan tätä tarkoitusta varten, halvalla...

Näiden hyllyjen tuunauksenkin olen esitellyt täällä. Ja tässä siis hyllyt paikoillaan. Tuo ylimmällä hyllyllä oleileva nalle on yhtä vanha kuin poikani. Sain sen nimittäin hänen kummitädiltään sairaalaan  Ja tässä käytetty kangas on tuosta sängynpääystä yli jäänyttä kangasta. Sitten siitä jäi vielä tohon tilkkupeittoon... Että hyvin tuli käytettyä.

Näistä verhoistakin olen aika ylpeä, etten sanois. Toi kukkakangas on ostettu.... Jotexilta, halvalla  10 m oli jotain sikahalpaan hintaan. Ja halvan hinnan syy selvisi kun kangas saapui. Se on jotain ohutta kangasta. Totesin, että ei pelkästään tästä kankaata kyllä mitään verhoja tee. On niin ohuttakin. Ja taas kerran ajatus lähti lentoon. Ostin puuvilla kangasta. Ompelin sivuiltaan kiinni. Taitoin puuvillan niin, että ikkunaa vastaan oleva puuvilla ja kukkakuvioinen kangas + puuvilla olivat yhtä leveät (kukkakuvioisen kankaan ja puuvillan keskikohdat samassa kohtaa). Sitten yläreunoista ja sivuista kiinni. Yläkappa on jäljelle jäänyt kangaspala, reunoihin vain ompeleet ja ikkunaan. Alareuna sai olla ihan niin kuin se on, ilman käännettä.

Vielä haluaisin tohon ikkunan alle kukkapöydän. Sellaisen kapean, jossa olisi pieni hylly. Ja sitten sellasen rahin tyyppisen tuolin, jolle ton mun ihanan tilkkupeiton saisi yöks laitettuu. Enköhän mä ne jossain vaiheessa saakin, tavalla tai toisella