Tänään pikatyö KYHäilynä.

Vaaleanpunaisesta FlipFlopista tulee meijän neidille pinssipurkki. Tai no eihän tosta pelkästä langasta tule. Tekele tulee purkille "mekoksi". Nopeasti tehtynä paksusta langasta, pylväitä ja viimeinen kerros puolipylväitä.

Valkoinen kassikin on jo melkeen valmis. Se on jo päätelty ja reunus huoliteltu pykäreunuksella: kiinteitä silmukoita ja joka kolmanteen pieni "nyppy" kolmella ketjusilmukalla. Samalla tein myös laukulle hihnan. Kanttinauhan ympärille virkkasin kiinteitä silmukoita. Samalla tavalla aion virkata myös nauhan jolla kassin saa kiinni. Eiköhän toi ompelukin taas ala ns maistumaan. Nimittäin jos noi sääennustukset pitää paikkansa niin ilma viilenee ja sillon on kivempi myös ommella. Täytyy sitten ommella tohon kassiin vuori.

Pinssipurkki valmis. Purkkina on Ananaskarkkipurkki. Ja siihen sitten virkkasin päällisen sekä varsinaiselle purkille kuin myös kannelle. Kuumaliimalla kiinni. Ja tyttö on tyytyväinen  Ylemmässä kuvassa purkissa on kansi paikoillaan ja alemassa kuvassa ilman kantta. En nyt liimannu kantta kiinni purkkiin, kun kansi on tuollainen, että se pysyy paikoillaan ilman mitään "apuvälineitä".