Pikkuhiljaa mennään eteenpäin noiden KYHäilyjen kanssa. Mutta koska nyt ei ole tullut valmista vähään aikaan niin ajattelin laittaa tähän kuvan valmiista.

Osa kuvista on hieman huonosti keskittynyt noihin kuviin  No tuolla ns. oikella paikoillaan ne on nähtävissä kaikki. Ja sitten varmaan kun kaikki on valmiina niin päivitän kaikkien kuvat yhteen pötköön samaan postaukseen.

Mitäs sitten vielä on kesken... Neulotusta liinasta ei puutu enää montaa kerrosta. Neulottu laukku odottaa että puikkokukkaro on valmis. Laukusta puuttuu enää nimittäin päättely ja hihna ja tuohon hihnaan tarvitsen niitä puikkoja mitkä ovat tuossa puikkokukkarossa. Tytön tunika on uudestaan puikolla; alaosat on venytetty samaan kokoon ja ommeltu yhteen. Tänään poimin silmukat yläosaa varten pyörölle. Poimin ne virkkuukoukulla ja se onkin erittäin näppärä tapa  Isoäidinneliötyynynpäällisestä teen tod.näk. ykspuolisen. Eli toisen puolen teen kankaasta, tai sitten en... Tytön ponchoa en ole vähään aikaan tehnyt yhtään. Omaa villatakkia tein taas tänäänkin muutaman kerroksen. Niin ja onhan sitten vielä noi säärystimet... Ai niin ja se kirjanmerkki on "unohtunut" jonnekin korin pohjalle. Todennäköisesti aloitan sen uudestaan, pienemmällä koukulla... Kyllä tässä vielä tekemistä on. Varsinkin kun noi puikkokukkarot tarttee sitten vielä ne vuorit. No, eihän niitä ompelukonneella kauaa ompele.

Tänään suunnittelin piirtäväni kaavat omaa uimapukua varten. En sitten tiedä, ehkä jää huomiseks.