Ohhoh! Onko jo KYHäilyjen 6. päivä  No, mutta aika hyvin oon pysyny remmissä mukana.

6. päivän pitää ajatella jo ensi talvea, ja poikaa, ja pojan päätä ettei se palele. Eli tosta oranssista on tulossa pojalle pipo, hällä kun niitä ei ennestään olekaan yhtään  (on varmaan 6 pipoo). Poika vähän naureskeli äidille kun mittasin hänen päänympärystänsä ja kysyessään mitä teen sanoin että hänelle pipon. Pyörönä Novitan FlipFlopista 2 o, 1 n (ainankin näin alkuun). Paksua lankaa ja paksut puikot, pitäs tulla nopeesti valmista.

Nii ja tossa vieressä oleva valkonen KYHäelmä on se eilen aloitettu valkoinen kesäkassi. Siihen tarttee ostaa lisää lankaa. Onneks sattu silmiin, että VapaaValinnassa on tarjouksella ko. lankaa: 3 kerää 5€. Niin ja lanka on Read Heart Eco-Cotton.  Ja tohon tiskirättiin käytin Katia Espiga lankaa. En tainnu mainita niitä tuolla aikasemmissa postauksissa.

Oon tänään muutakin tehny. (Heh, kuin tuntuu että toistaa itteesä: oon tänään muutakin tehny...) Ompelukonetta piti välillä vähän kokeilla. Korjasin naapurin pojan hupparin. Äitinsä kanssa tultiin tulokseen, että kun vetska on hajonnu, se otetaan pois ja ommellaan edestä kiinni. Siitä tuli yllättävän hyvä. Toivottavasti menee pojalla vielä pitkään. On kuulemma lempparihuppari. Sitten ompelin parit vyötäröt ja lahkeensuut yöhousuista (yhteensä 4 kpl, siis niitä housuja ). Ne on joskun eksynyt matkaan ja jääneet kesken. Siis vyötärö ja lahkeensuut ompelematta. Nyt sitten sain nekin valmiiksi, menivät edellä mainitun naapurin pojan siskolle. Meidän neidille olivat jo jääneet pieniksi.

Huomenna varmaan jotain nopeesti valmistuvaa KYHiä.

Pipo valmis (7.6.). En tiiä pitäskö laittaa vielä joku  kuminauha tohon alareunaan. Näytti nimittäin vähän löysältä pipo....