Tässä tossut mitkä eilen lupasin esitellä.

Malli on jälleen Dropsin sivuilta. Nyt tein ihan ohjeen mukaan  Melkeen nää ehti Sukkasatoon. Tai siis suomeks sanottuna ois ehtiny, mutku tuli jonkinlainen "ähky" näihin käpälänlämmittimiin. Nopeestihan nää tekee, kun vaan viittii  Näissä on lankana Novitan Puro (ui, anteeks huijasin tossa alussa, en oo tehny ihan ohjeen mukaan; eri lanka) koukku nro 3,5. Siskolle pitäs lähettää myöhästyneeks synttärilahjaks...

Vähän toi alku teetti (jälleen) ajatustyötä. Alotin nimittäin ympyrää virkkaamaan ja sitten ihmettelin, että kui siitä sellanen tuli  Mutta kyseessähän oli PUOLIympyrä... Kyllä se siitä sitten, kun kerran jos toisenkin ja oikeen ajatuksen kera luki sitä ohjetta, niin avautu.

Huomenna suoritan muuten arvonnan sitten uudelleen. Siis sen pääpalkinnon osalta. Huomasin vasta, kun olin laittamassa voittajille sähköpostia, että eihän voittajalla ollut sähköpostiosoitetta mukana viestissä ja blogilinkin mukaan ko. blogia ei löytynyt. Että näin tällä kertaa. Ja nyt innolla odottamaan tilipäivää, että "pääsee" vähän ostoksille ajatuksena joulu  Ja niistä joulujutuista sitten myöhemmin, kun saan valmiiksi.