On mulla ihania työkavereita. Toinen tuo likalle vaatteita (omalta likalta pieneks jääneitä) ja toinen tuo lankoja (naapurin tätsynsä "perintöä"). Vielä kerran kiitos A (tiedän, että käy välillä täällä kurkkimassa).

Pyydän anteeksi kuvan huonoa laatua. Oli kameran asetukset ns. pepulleen... Ja enää en jaksa noita levitellä tonne sängyn päälle uutta kuvausta varten.

Yhteensä 1200 g lankaa  Toinen on Novitan Cottonellea, toi tummempi sininen. Juu-u, on se sinistä, vaikka kuva muuta väittää. Ja toi toinen on jotain Hollantilaista villalankaa. Nyt täytyy vaan laittaa mietintämyssy päähän ja hukata noi johonkin. Cottonellalle on jo (ehkä) kohde, mutta sen näkee sitten kevväämmällä. Toi toinen oli ainakin vyötteiden perusteella (myöskin) hyvin marinoitunutta. Sille mulla ei vielä ole kohdetta. Aika näyttää. Että kivoja työkavereita mulla.

Sellanen pieni yksityiskohta liittyen noihin lankoihin. Taustaa sen verran, että mulla on kolme työpistettä missä olen aina tarpeen mukaan töissä. Yhden työpisteen työkaveri (A) kysyi multa jo joku aika sitten huolinko lankoja. Hänen naapurin tätinsä oli muuttanut ja siltä oli jäänyt lankoja. Tänään sain soiton toiseen työpisteeseen, että langat odottavat tuolla toisessa työpisteessä. Olen ensi viikolla menossa ko. pisteeseen töihin ja ajattelin ne silloin napata mukaan. Mutta mutta, niin paljon alkoi polttelemaan tieto lankojen olemassa olosta, että oli ihan pakko käydä hakemassa ne jo tänään  Että en mitenkään malttamaton niiden suhteen ollut, en ollenkaan....

Mut löytää muuten myös tuolta Ravelryn puolelta sekä Facebookin Ompeluelämää -ryhmästä. Huh, miten tässä ehtii kässyjä tehdä kun on niin monta paikkaa johon päivittää näitä kässyjuttuja

Mutta nyt täytyy varmaan mennä vielä vähän tikuttelemaan sitä toistakin Revontulta. Pitää nimittäin olla sunnuntai-iltana siinä kuosissa, että saa tyrkättyä sen pojan reppuun, jotta ehtii antaa sen saajalleen.