Vähiin käy ennen ku loppuu...

Keltainen aloitus. Siitä pitäs tulla puikkokukkaro. Pitkille puikoille. En vielä tiedä teenkö kapeampiin vai levempiin kukkaron kehyksiin. Aloitus ja toteutus on samanlainen kuin aikaisempikin, pienempi, koukuille tarkoitettu kukkaro.

Tänään oltiin lasten kanssa vähän isommassa kaupassa ruokaostoksilla. Samassa on myös Tiimari. Sieltä hain vähän tarvikkeita omia "askarteluja" varten. Olen täällä blogimaailmassa törmännyt moneen mielenkiintoiseen ja tarpeelliseenkin asiaan. Yksi sellainen asia on silmukkamerkit. Olen miettinyt jo jonkin aikaa niiden tekemistä ja tytöllekin olen ehdottanut niiden tekemistä, mutta hän on aina niin "kiireinen" ettei ehdi.

Tänään ostin sitten ohutta rautalankaa ja tollasia punasia helmiä. Niistä jo väkersinkin muutaman merkin. Apuna käytin tytön helmiä (siis noi pienet helmet). Ja käytössä ovat

Tässä vielä lähemmin kuvaa silmukkamerkeistä.

Pitkille puikoille, isompiin kehyksiin (29.7.). Ja tällanen tuli. Eilen sain sitten vihdoin ja viimein liimattua. Mutta kyllä siinä olikin tekemistä   Oli nimittäin toi tekele vähän leveempi mitä kehykset. Mutta kyllä se siihen asettu. Olinhan jo aikaisemmin muutamalla pistolla yhdistänyt ton päälliosan ja vuorin.

Tässä kukkaro vielä aukinaisena. En ehkä ihan helpolla tee enää noita neulottuja kukkaroita. Niissä on ton kehykseen saamisen kanssa vähän enempi tekemistä kun noissa ommelluissa. Vaikka paras on olla sanomatta "ei koskaan", ehkä joku päivä löydän itseni tekemästä neulottua kukkaroa...