Pitää taas näytellä näitä puolivalmiita, kun ihan kokonaan valmiita ei ole.. vielä.

 

Tämän kun taittaa pystysuunnassa puoliksi ja ompelee sivut. Tekee Hello Kitty kankaasta (kun sen saa ensin hommattua) vuorin. Tekee virkaten (suunnitelma miten, jo valmiina) hihnan ja ompelee koko komeuden yhteen niin tuloksena pitäis olla kiva olkalaukku nuorelle neidille. Ja tästä siis hys hys kun on synttärit tulossa  Pojan jo vannotin olemaan hiljaa lahjasta. Ettei käy niin kun pari vuotta sitten; oli rontti mennyt ja kertonut siskolle että saa kanin lahjaksi (siis sisko saa).  No sen verran olivat osanneet olla asiasta hiljaa, että ei tiedetty lahjasta hiiskastukaan...

Kyllähän me muutakin annetaa kun toi laukku. Pitipä vaan taas äitin saada tehdä jotain.... "tuhlattua se Puro Batkin punasävyinen lanka"  

Juu, laukku on siis tehty punasävysestä Puro Batikista, malli on v. 2004 Suuressa Käsityölehdessä (numeroa en muista enkä jaksa käydä tarkistamaan) olleesta puserosta. Eli puserossa oli tollanen kuvio. Se oli helppo tehdä ja loppujen lopuksi helppo muistaa. Tässä työssä pääsi kerroslaskurikin hommiin  Laitan vielä kuvan kun laukku on kokonaan valmis, vuoria myöten... Kunhan sen vuorikankaan (eli Hello Kitty -kankaan) saa hommattua ekaks.