Täällä katteltuani toisten tekemiä isoäidinneliöitä piti itsekin tehdä. Ajatushan mulla on että mitä näistä tulee: torkkupeitto makkariin. Kunhan sen päiväpeiton sais valmiiks  

Lankojen päättely kun on sitä vihoviimesintä hommaa noissa neule- ja virkkuuhommissa, aattelin siltä osin päästä helpolla: ostan moniväristä lankaa. Eilen kävin kaupungilla ja pari kerää Puro Batikia tarttu mukaan. Toinen on vaaleampi ja toinen tummempaa. Sinistä molemmissa mukana kuten on koko makuuhuoneen sisustuksessakin.

Ja tällasii neliöitä olen tähän mennessä saanut aikaseks. Tarkotus olis että tummemman ja vaaleemman kerän neliöt vuorottelis. Mutta toi kuva on kyllä TODELLA epäonnistunnut, siis värityksen osalta  Yritin monta kertaa ja erilaisin säädöin saada parempia kuvia, mutta menköön nyt tällä kertaa. Jos sitten valmiista työstä aikanaan saisi paremman kuvan.

Lisätty 6.3.2011: En tiedä minkälaisten "lasien" läpi katsoin tuota kuvaa eilen, mutta nyt kun sitä katsoo, niin värit ovat ihan kohdallaan....

Ja tässä vielä tyttären aikaan saannoksia. Toi pyöreä on patalappu jonka ovat koulussa tehneet. Siinä on kolme kerrosta joista alimmainen on tumma lila ja sitten valkoinen ja vaaleanpunainen. Samaan kuvaan sattui tulemaan myös tyttären tekemä rannekoru, hänellä kun niitä helmiä on..  Äiti kun ei vaan ollut "hoksannut" ostaa sellasta joustavaa siiman tapaista. Heh, olin joskus ostanut siimaa omiin tarkotuksiin ja sattumalta löysin sen ja annoin tytölle. Täytyy varmaan josku kävästä oikeen askartelukaupassa ja kysyy onko heillä sellasta jotain joustavaa. Oishan se paljon kivempi sitten tehdä noita rannekoruja.