Siivoessani ompelukaappiani törmäsin tällaisiin tekeleihin. Tai no onhan noi tekeleet vieläkin tallella...

Puserot on tehty jotain lukioikäisenä eli parisen kymmentä vuotta sitten ja ihan oon ite kehitellyt mallit  Myös ohjeet oli kirjoitettu ja kuten kuvasta näkyy, niin langoista oli leikattu vyötteet sopivan kokoisiksi ja liimattu myöskin paperille. Ohjeita oli muutama sivu.

Tässä vielä lähikuvaa puserosta. Tää oli muuten ihan ok, mutta kun etukappaleesta tein toisen puolen oikealla neuleella ja toisen puolen patenttineuleella, niin tottamaar patenttineulepuolesta tuli lyhyempi. Tossa oikean neuleen puolessa on pienellä palmikolla tehty sydän. Sitä ei kauheesti näy. Niin ja toi oli kiva (ainakin kavereiden mielestä  ) toi toisessa hihassa ollut tupsu. Hihoista toinen on oikeaa neuletta ja toinen on muistaakseni puolipatenttia. Ja puseroa käytettiin. Oli jopa koulukuvassa jonain vuonna.

Tää pusero oli näistä kahdesta muistaakseni se ensimmäinen jonka neuloin. Malli oli vähän leveä, omasta päästä. Kuviot on neulottu kirjoneuleena, paitsi toi neliössä oleva yksittäinen vaaleanpunainen "rivi". Käytettyä kuitenkin tuli

Että tällasta sitä on Miutsi puuhannu jo sillon parikymmentä vuotta sitten