Tänään oli sitten "ihan pakko" käydä vähän hamstraamassa KYHiä varten. Anttilan Pimeiltä päiviltä ajattelin jotain löytäväni, mutta ei siellä ollut oikeestaan kun ne vakkarit tarjouksessa.

Eli noi alarivin Fleurit. Jaa juu, mutta olihan siellä noi Batikit tarjouksessa. Tällä kertaa en ostanut kun yhden kerän. Jätin vähän ostovaraa toiseen liikkeeseen. En ole koskaan aiemmin käynyt Piikkopirtassa ja nyt oli tarkoitus käydä siellä "tutustumismatkalla". Ihan kiva putiikki ja kaikenlaisia lankoja. Oishan sieltä voinut ostaa vaikka ja mitä jos vaan budjetti ois sallinu. Nyt tarttu tarjouskorista mukaann noi ylärivien langat: Katia Tobago ja Katia espiga. Noi Espigat oli vaan 50 senttii kerä! ja Tobagotkin vaan euron. Täytyy kyseisessä putiikissa käydä toistekin. Sitten kun olin jo lähdössä niin silmiin osu plakaatti kolme yhden hinnalla (muistaakseni). Oli sellasii kivoi pompulalankoja!!! Ja heti alko ideariihi raksuttaa

Ja sitten sitä salaisuusosastoa

Tyttö on jo aikoja sitten pyytänyt Fimo-massaa, jotta voisi tehdä Petseille tavaroita. Lupasin ostaa, ja nyt sitten ostin. Harmi ettei kyseisessä askartelukaupassa ollut enää sellaista pakettia, missä on useita värejä samassa paketissa. Olen jokunen vuosi (yli 5 v) sitten ostanut sellaisen paketin ja siitä tehtiin lasten kanssa joululahjoiksi avaimenperiä. 

Tyttö saa massat synttärilahjaksi. Kuten nuo mustalla pohjalla olevat sykkyrätkin. Ne on sellasta joustavaa lankaa, mistä voi tehdä rannekoruja. Löysin nimittäin kerran siimaa omista kätköistä ja annoin sen tytölle, jotta saa tehdä koruja. Hän sitten kysyi, että miksen oo ostanu sellasta joustavaa siimaa, että voi tehdä rannekoruja. No, nuokin tosiaan odottaa sitten lahjapaketissa  Täytyy tänä viikonloppuna tehdä vielä vähän noita hys, hys -juttuja; Hello Kitty -kangas on saapunut ja laukku odottaa kasaamista.