Puikoilta ja koukuilta valmistunutta. Tai no koukulta valmistuu tasaseen tahtiin ja niitä sitten vähän isomman määrän kerrallaan täällä esittelen.

Tyttö tilas vai oliks se että lupasin tehdä hälle kevätpipon. Tyttö valitsi itse langa ja Freesian valko-punakirjava kelpas  Malli tekeytyi tehdessä. Yleensä mulla käy noiden itse tehtyjen mallien kanssa vähän epäonnisesti, mutta tää nyt onnistu suht hyvi. Ainakin ite oon (melkeen) tyytyväinen. Olis vaan heti pitäny kutoo pyöröpuikolla. En tiä sitte vaikuttiko se, kun kudoin (alussa) ½ numeroa isommilla puikoilla, mitä vyötteessä on, niin siihen että tossa on joka puikon kohdan lopussa tollanen löysä silmukka. Niin ja vähän toi palmikkokin ottaa vino"askelia", mutta tytölle kelpas. Pipo on myös sellanen, että se saa laitettua tosi syvälle päähän tai sitten jättää vähän löysemmäksi. Vähäsen jäi lankaa 50 g:n kerästä.  Kaipa sillekin jotain käyttöä keksii jossain vaiheessa.

Ja taas näitä isoäidinneliöitä. Vielä puuttuu "jokunen".

Tässä vielä nämä Flipflopit, mitkä ostin. Täytyy joku kerta kattoo Cittarissa käydessä, oisko lisää, että jos tekis jotain vähän isompaa työtä. Totesin vaan itekseni, että jos esim. muksuille alkaa tekemään villapaitaa, täytyy ohjeen olla tarpeeks iso, ettei oo sitten jo heti valmistuessa liian pieni