Sain jo toisen parin valmiiks Sukkasatoon  Eli tavoite ylitetty

Tunikasta ylijääneellä Katia Tobagosta nämä melkeen polvisukat. Piti tulla, mutta sitten alko epäilyttää, että riittääkö lanka (no ei ois sitte riittänytkään) joten lopetin vähän aikasemmin. Likalle taitaa olla mieluisat kun oli tänään ottanu jo käyttöön vaikka toisesta oli vielä langat päättelemättä  Tehty magic loop -tekniikalla ja kantapää on tiimalasikantapää. Numero 3,5 pyöröillä tikuteltu.

Tää kuva oli "ihan pakko" ottaa kun toi kantapää onnistu noi. Sattumalta onnistu noi jännästi, niinku ois väriä vaihdettu  Ja tosiaan langat loppu vähän kesken. Piti sitten käydä Piikkopirtassa kattomassa josko siellä ois samaa ja jos ei samaa väriä niin ainakin samantapasta lankaa. Siellä oli Katia Topagoa, mutta tota väriä mitä tossa varressa on ni ei ollu.  Otin sitten toista. Mutta ei sitä huomaa, että mistä kohtaa lanka vaihtuu, eihän huomaa, eihän  Se ensimmäinen keräerä minkä mä ostin ni oli (tietty) poistoerä. Ois vaan pitäny ottaa enempi.

Ja tottakai kun lankakaupassa ollaan ni pitää kattoa oisko jotain muuta tarjouksella. Ja olihan siellä.

Tällasta Katian pompulalankaa. Ja arvatkaas mitä makso? 3.90€ kerä. Siis ihan "aikuisten oikeesti", ja lähtöhinta oli joitain 13 ja 14 euron välillä  Tosta langasta oli neulottu sellanen tyyny ja ajattelin, että josko sellasen tekais. Ja ohjeenkin sai päälliskauppaa. Ehkäpä tässä joku kerta menen ostamaan tota lisää. Kunhan nyt näkee, että millasen tyynyn tosta saa aikaseks.

Tässä vielä yks jo aikasemmin ostettu Tico. Sille on jo tarkoitus valmiina.

Ja nyt urakoimaan, että sais vielä omat pinkki/harmaasukat valmiiks ja tämän viikon laarisaaliiks. Ei niistä kyllä paljon enää puutu.