Viimeiset sukat toisen foorumin haastejuttuun tuli valmiiks.

Rose Mohairista, persikan väriset nelosen puikoilla tikutetut. Malli on (melkeen) omasta päästä. Kuvio on kirjasta Venla Kodin Suuri käsityökirjasto (olen tuota kirjaa täälläkin esitellyt  )ja kuvion nimi on seppele (siitä sukillekin nimi ). Siitä sitten vähän ite soveltaen ja säveltäen. Kantapäät on tiimalasikantapäät. Siihen oon nyt niin ihastunu. Kärkikavennus on niin että 1. ja 3. puikon lopussa kaks yhteen ja 2. ja 4. puikon alussa ylivetokavennus. Jos joku haluaa niin voin kirjotella tänne ton ohjeen.

Mallikuviossa meinas vaan käydä vähän hassusti  Kuvion ohjehan oli kirjoitettu tasona tehtävälle neuleelle. Ja sukat neulotaan pyörönä. Piti sitten vähän "kääntää" ohjetta eli joka toisella kerroksella ohjeessa olleet silmukat meni päin vastoin (nurja oli oikea silmukka ja oikea oli nurja silmukka...). Että pikkusta suomennos tehtävääkin tähän pukkas.

Nyt on sitten eka Revontuli-huivi puikoilla. Pitää vielä vaan ostaa pitkät pyöröt, että saa huivin siirrettyä sille kun tulee pitkissä puikoissa noi päät (siis ne missä on ne stopparit, vai-mitkä-ne-nyt-on) vastaan. Varsinkin kun toisessa ei ole sitä päätä ollenkaan  En tiedä mihin on hävinny/pudonnu/karannu. Onhan mulla sitten muutakin taasen puikoilla ja yhtä häämekkoo pitäs tuunata lauantaihin mennessä, jotta mahtuu morsiamelle päälle. Ei, ei ole oma mekko, vaan naapurin  joka lainaa sitä (tulevalle) kälylleen. Että kiirusta pitää...

Joulukin kun on tulossa. Lauantaina (viimeistään/toivottavasti) päästään likan kanssa ostamaan lankoja kummien joululahjoihin.