Lisää, lisää ja lisää vielä tarvii paaaljon. Tässä nyt kuitenkin viikonlopun aikaan saannoksia isoäidinneliöiden osalta.

Ja huomaa kuvan hieno rajaus. Aattelin harjoitella totakin

Tänään posti toi myös Vapaa Valinnan ja Tarjoustalon mainokset. YES! Batikia on tarjouksessa, niin ja on myös Seiska veikkaa ja Nallea. Täytyy nyt miettiä, että mitä ostaa. Tolle Batikille ois myös muuta ajatusta... Siitä sitten vähän myöhemmin, salaisuuksia tytön synttäriä ajatellen. Tai sitten ostan jotain muuta lankaa siihen salaisuus-tarkoitukseen. Ans kattoo ny.

Mulla on varmaan kohta apulainen tohon virkkaushommaan. Sen verran ahkeraan toi meidän pupu "tutki" mun virkkausohjetta  Muutenkin on haperon höperöä toi mun ohje. Monistettu joskus jostain käsityölehdestä ja alkaa jo olla vähän sellanen että kunhan ton verhon virkkaamisen ajan kestäis... Vielä verhosta puuttuu parisen mallikertaa, mutta toukokuun loppuun mennessä verho on valmis! Lupaan ja vannon sen, katotaan sitte kuis käy. Alakappa on siis ollu jo jotain vuoden parin verran valmiita ja jo käytössäkin. Yläkappan valmistumista odotellessa...