Meillähän näitä muovipulloja riittää. Tällä kertaa käsittelyyn pääsivät puolen litran pullot. Ja tällaista syntyi.

Tuolla välissä on siis kankailla kuorrutettuja pullon pohjia. Leikkasin 9 pullosta sopivan kokoisia purnukoita. Niihin liimasin tavallisella liimalla kankaita ympärille. Sen jälkeen liimasin purkit yhteen kuumaliimalla ja tämän kokonaisuuden liimasin kuumaliimalla pahviin kiinni. Kannen päällystin myös tavallisella liimalla liimatuilla kankaan paloilla. Saranat ja kiinnityksen tein myös kankaan paloista. Ne liimasin kuumaliimalla samoin kuin kiinnityssysteemin: pienen palan tarranauhaa.

Tässä vielä kuva sisältä. Kankaat ovat sen verran pitkiä että menevät vähän sisällekin. Ja kuten kuvasta näkyy niin näihin tulee säilytykseen kaikenlaista pientä sälää kuten kulkusia yms. Pysyvät kaikki omissa koloissaan, tai ainakin olisi tarkoitus pysyä

Tässä on kuva säilytyslokerikon takaa. Saranat on liimattu niin kanteen purkkien kylkeen kuin pohjaankin.

Ja vielä kuva päältä päin. Tästä tuli tällainen sinisävyinen, seuraava voikin olla sitten jo eri sävyä, tai sitten ei... Meinasin "kirjoittaa" päälle, että mitä lokerikko sisältää, mutta en sitten keksinyt kaiken kattavaa sanaa. No ainakin sitten kun tulee napeille oma lokerikko, niin siihen tulee päälle että "NAPPEJA".