Vähäsen on tullut taasen ommeltua. Piti saada keittiöstä ompelujutskat pois...

Pari päivää sitten sain ekat valmiiks ja ne meni heti käyttöön. Ja nyt tuli valmiiks toiset. Kaava on vuodelta 1994, mutta silti niiiin toimiva.

 Eli tällaiset kalsarit nuorelle miehelle. Nopeet tehdä kun ei tee "luukkua" tuohon eteen. Näitä on siis kahden. Kangas riitti just ja just, näihin jouduin lahkeet tekemään kahdesta kappaleesta.

Tänään tuli laitettua myös köökin akkunaan jouluverhot. Ja niistä onkin ollut murhetta. Oon joitakin vuosia sitten  Jotexilta ostanut "kun halvalla sai kuten Sulo Vilen" muistaakseni jotain parikymmentä metriä jouluista kangasta. Niistä sitten ompelin verhot keittiöön ja viime vuonna sain samasta kankaasta tehtyä olohuoneeseen verhot. Nyt vaan on käynyt niin että en millään muista mihin ne keittiön verhot (yläkappa ja salusiinit) oon laittanu, kun alkuvuodesta olen ne poistanut ikkunasta ja pessyt. Vaatehuone on tullut koluttua läpi eikä sieltä löytynyt. No yks kaappi vielä voi olla mahdollinen säilytyspaikka, mutta mietin vaan että miks ne oisin sinne laittanut. No onneks niin kun jo kerroin niin tuota kangasta oli runsaasti ja oli vielä jäljellä niin että sain ommeltua uudet, samanlaiset verhot keittiöön... Nyt pitäs vaan vielä ostaa sivuverhot. Aattelin jotain valkoista jossa ois punasella tai kullan värisellä (toi kapan ja salusiinin kangas kun on punaista ja sitten valkoisella ja kullan värisellä tähtiä) jotain joulusia kuvioita, tai sitten ei. Saas nähä kun ens viikon keskiviikon jälkeen suuntaan kangaskauppaan että mitä sieltä löytyy. Ja sitten kun on koko komeus valmis niin laitan kuvan tänne.