10. päivä KYHäilyjä...

Toi punaisen ympyrän sisällä oleva pieni valkoinen jutska on tämän päivän aloitus. Siitä pitäs tulla... tai empä kerrokaan. Näytän sitten valmiina vasta

Jouduin vähän muokkaamaan ohjetta. Katotaan kuin käy, että joudunko kuitenkin tekemään oikean ohjeen mukaan... Sen näkee sitten. Ja ohje on Kauneimmat Käsityöt 2/1992.

Kesäkassi on jo melkeen valmis. Olen jo yläreunan päättelyvaiheessa  Sitten vielä hihna/t, kiinnitysnauha ja vuori,  niin ja vuorin kiinnitys ja kassi on valmis. Että ei enää paljoa

Mutta jatketaan "harjotuksia" (eli KYHäilyjä)

Ja tämä siitä pyörylästä tuli  Annelin siuvilta ajatuksen päästä kiinni saaneena. Jonkin verran oli ongelmia matkan varrella. Kuten aavistin se mun oma kehitelmä ei onnistunut. Yritin nimittäin noita sakaroita virkata 12 kpl. Mutta siitähän tuli liian iso, tai siis ne ei mahtunut tohon. No kyllä toi noilla 8:llakin sakaralla menee. Virkkauslankana on jotain ohutta virkkauslankaa. Vyöte on kadonnut jonnekin.... Liima-vesiseoksella kovetin. Siitä meinaskin tulla seuraava probleemi: missä pingotan ja kuivatan. Mutta no hätä, vai sanottaisko, että hätä keinot keksii. Pahvin päälle teippasin muovikassin ja siinähän se, pingotusalusta.

Seuraava ongelma oli edessä kun laitoin kellon koneistoa. Koneisto on vanhasta kellosta ja tuntui, että en saa sitä millään mallaamaan paikoilleen. Kyllä se siihen sitten asettui, mutta ans kattoo pitäskö ostaa uus koneisto... Polttaessa pilalle mennyt DVD-levy on takana antamassa tukea. Sen kiinnitin kuumaliimalla tohon virkkaukseen. Kellon koneistolle varatusta reijästä tuli hiukkasen liian iso joten liimasin (myöskin kuumaliimalla) sen kellon koneiston takaosan tohon DVD-levyyn kiinni. Ehkäpä jossain vaiheessa käväsen otamassa sellaset tarrat numeroiksi, lapset niitä nimittäin kyseli:"Miten numerot tulee?"