Oon kyllä nyt niin hurahtanut tähän pistelyyn, että tuntuu ettei mitään muuta tuu tehtyäkään.

Kirjanmerkki melkeen valmis. Tossa viimesessä kuvassa ei ole vielä viimestelty (eli kaikkia niitä rajaavia yms. pistoja), jotka olen kyllä nyt jo tehnyt. Vielä taustakankaan ompelu niin on kokonaan valmis. Se osio odottaa vaan että likka tulee sisälle. Ehdotin nimittäin että laitan taustakankaaksi Hello Kitty -kangasta, mutta ei kelvannu. Haluaa ite valkata kankaan. Ja kuten sanottu, likka on ulkona joten en nyt saa tehtyä valmiiksi.

Kissataulukin on jo edistynyt aikkasten paljon. Melkeen on eka kissa jo valmis  Jippii!! Tämän kun saan valmiiksi niin on jo pari muuta pistelytyötä odottamassa, siis tollasii vähän isompii/haasteellisempia töitä.

Mitäs muuta sitten on tullu tehtyy... Neliöt lisääntyy. Katoin että enää on neljä kerää jäljellä ja sitten on neliöt tehty. Pojan villapuseroakin jatkoin eilen. Ollaan jo kainaloiden kohdalla. Alunhan neuloin pyörönä. Seuraava pusero taitaakin valmistua ylhäält alas, näin ainakin suunnittelin. Huomenna pitäs vissiin "taas" ommella. Etten ihan turhaan tota konetta ostanut