Kun viime kuun puolessa välissä kävimme tyttären kanssa shoppailemassa, hän iski silmänsä kaikkiin hienoihin kankaisiin ja pyysi että teen hänelle discoasun. No tänä vuonna ei ollut Halloween -discoa, mutta sopivasti kaverin synttärit ja sinne sitten tämä bling bling -asu.

Kaava on Suuresta Käsityölehdestä (oisko vuodelta 2004 ) ja kuten tavallista vähän muuteltuna. Oikeassa ohjeessa mekko oli hihaton, mutta tähän tein pienet "hihat" leikkaamalla hihan kohdalta suoraan. Mekossa on vähän vyötärön yläpuolella poikkileikkaus (tässä sitä ei näe, on niin bling blingiä) ja takana on piilovetoketju. Hihan suihin ja pääntiehen laitoin satiininauhaa nurjalle tavallaan pitämään käännökset nurjalla. Ohhoh, tulipa taasen erittäin selvästi selitettyä... Helmasta tein pidemmän kuin ohjeessa. Alle piti laittaa sitten juhliin poolopaita, tuo hopeinen ja sininen kimallus kun kutitti. Nätti mekko oli kyllä sitenkin, saapahan tuosta sitten joulujuhlamekon.

Ja tämä kassi meni sankarille lahjaksi. Kankaan olen aikoinaan saanut siskoltani. En ole oikein osannut päättää, mitä siitä teen. No tähän meni osa, mutta iso pala vielä jäi seuraavaa kohdetta odottamaan. Kassissa on tummasta puuvillasta tehty vuori ja neppari on molemmilla puolilla samanlainen. Kassin koko on n. 25 x 20 cm ja hihna niin pitkä että sen saa mukavasti olalle roikkumaan. Tuosta kankaasta vielä sen verran että se on tavallaan kaksipuolista. Toisella puolella taustaväri on tuollainen punainen ja toisella puolella se on tummempi. Eli kumpi vaan sopii päällipuoleksi. Kassissa taisi käydä "vanhanaikaisesti" eli toisella puolella on tuo punainen päällä ja toisella puolella toinen puoli  . Mutta toisaalta ei se haittaa...