Piti taas välillä vähän tota konettakin raksuttaa.

Tällanen tuli tehtyä ekaks. Tähän saa tytön kaikki (tällä hetkellä 2) lankakerät säilöön, että ne ei pyöri ympäri hänen huonetta. Toiselle puolelle aattelin vielä kirjailla jotain että tietää mitä kassissa on.

Ja sitte tuli tehtyy tällanen. Ja mikä se on.....

Tässä vastaus: kännykkätuoli. Vähän on vaan tolle uudelle Nokialaiselle pieni, mutta menee se tossa. Tämä on isännälle ja muksuille ommellaan huomenna. Josko ne puhelimet pysyis tallessa paremmin... No toivossa on hyvä elää sano lapamato.

Ohje on Suuresta Käsityölehdestä 8/2004. Oli nopea ommella. Sisuksiin laitetaan riisiä, siis raakana  Ja hyvin saa muotoiltua. Jämäkankaista on tämä(kin) tehty.

Tänään piirtelin myös iiiiison kasan kaavoja. Lapsille vaatteita. Pari niistä on pioriteetiltaan tärkeitä, muut sitten kun ehtii/jaksaa/on kankaita... Mutta kiva tietty ois tän kesän aikana. Ja sitten kun itellekin on tarkotuksena tehä kaikenlaista.... No eiköhän ne taas tuu tehtyy. Tänään vaan tuli jotenkin sellanen ärsytys tota konetta kohtaan. Kumpa vaan pian sais hommattua sen uuden koneen, tai siis mulle uus...