Viime sunnuntaina sain projekteja nytkäistyä taas etiäpäin. Ja näitä kukkaroita muutaman. Tässä nyt ensimmäinen ihan täysin valmis kipale. Nyt on sitten sävy sävyyn laukku ja meikkikukkaro.

Näitä kukkaroita on kiva ommella nyt kun on saanut jonkinlaisen tatsin siihen, mutta toi kehyksen kiinnittäminen onkin sitten ihan oma juttunsa.  En tiedä tulenko koskaan saamaan kehystä ilman "kolhuja" kiinni. Tossakin näkyy työkalun jälkeä. Pitää vissiin hommata ihan oma työkalu noita kukkaroita varten. Mutta jos niitä ei sitten kuiteskaan tee enempää... Tiedä sitten. "Muutama" kehys on vielä jäljellä ja nytkin vielä kolme kukkaroa (tai pari niistä on kyllä oikeesti kännykkäpusseja) odottaa vielä "kehystämistä".

Ohhoh, tulipa taasen aika sekavaa tekstiä (ainakin omasta mielestäni), mutta mitäpä sitä voi odottaa tähän kellon aikaan ja varsinkin kun muutama edellinen yö on ns. "hyvin nukuttu"  Josko sitä sitten ensi viikolla sais sekä nukuttuu että noita käsitöitä tehtyä kun on lomaviikko ja kaikkee...