Ja toinenkin Revontuli valmis. Tai no, onhan tää ollu jo perjantaista lähtien valmis. Nyt vasta ehdin postaamaan tämän tänne.

Tää on kyllä enempikin sinisävyinen. Voihan räkä kun toi kuva vääristää tota väriä  Tein taas niin että jätin yhden mallikerroksen tekemättä, ei ois lanka riittänyt. Tääkin on Regian Hand-dye Effect. Hyvää neulottavaa lankaa. Tämä meni kera glögipullon yhdelle työntekijälle joka on tehnyt pojan kanssa töitä kuutisen vuotta. Kiitokseksi. Oli kuulemma tykänny huivista

Täytyy myöskin esitellä vihdoin ja viimein mitä laitoin arpajaisvoitoksi.

Kukkaro (isot kehykset), päärynämarmeladia sekä tollanen tonttukynttilä. Nämä oli siis pääpalkinnon voittajalle. Lohdutuspalkinnoksi meni suklaarasia, näin niin kun jouluodotustunnelmissa

Olenhan muutakin tehny mutta niistä sitten joulupäivänä, kun paketit on avattu. Yks paketti on jo avattu, mutta kun muillekin meni samanlaiset niin en "uskalla" täällä niittä esitellä. Ovat nimittäin saman "kaavan" mukaan.

Vielä on jokunen päivä ennen jouluaattoa. Olen jo melkeen saanut kaikki tekeillä olevat lahjat valmiiksi. Yks pipo enää on vähän kesken. Eiköhän senkin saa tikuteltua tässä valmiiks, vaikka muutama homma on vielä kesken ja huomiseks on tiedossa lasten koulun joulujuhla.