Mun osalta siis urakka ohi. Olen enemmäkin kun tyytyväinen. Välillä kun tuntu siltä, että kaikki ei ehdi valmistua heinäkuun loppuun mennessä. Mutta nyt on olo tyytyväinen. Kaikki valmiina ja aikaa deadlineenkin jäi vielä 29 tuntia (siis siitä kun viimonen valmistu):

Vielä kerran kori  Tyhjä on, tai no tyhjä ja tyhjä. Vyötteitä... Että todistusaineista siitä, että jonkin verran on mennyt lankaa. Mitä muuta ns. jäi käteen KYHistä. Uusia blogituttavuuksia (toivottavasti vierailut jatkuvat...), kokeilin uutta tekniikkaa (liina neulomalla), uusiin lankoihin tutustumista (tai siis mulle uusiin), "muutama" valmis työ, langan hamstrausta, joitain uusia työvälineitä: puikkoja, stopparit, silmukkamerkit.... Ja mitä vielä. Ehkäpä lähden ensi vuonnakin mukaan, jos KYH järjestetään. Mutta sillon täytyy vähän ehkä vielä tarkemmin miettii, että mitä tekee (vrt. ei isoja töitä...).

Laitan tähän vielä järjestyksessä kaikki työt ja linkit töiden tarkempaan kuvaukseen. Eli tästä saattaa tulla pitkä postaus  Kuvakollaasia en tee koska kuvat on vähän eri koneilla ja pitäs vekslata niitä niin paljon.

KYH 1

KYH 2

KYH 3

KYH 4

KYH 5

KYH 6

KYH 7

KYH 8 (sama linkki kuin edellisessä)

KYH 9

KYH 10

KYH 11

KYH 12

KYH 13

KYH 14

KYH 15

KYH 16

KYH 17

KYH 18

KYH 19

KYH 20

KYH 21

KYH 22

KYH 23

KYH 24

KYH 25

Toivottavasti noi kaikki linkit toimii oikeen, ilmotelkaa jos ei toimi. Nyt on hyvä jatkaa muihin projekteihin, kun tämä on valmis