Tyttö valitti, että hänellä ei ole kesähameita. Tai siis on, mutta kun ne on kaikki sellasii mini-mini-malleja. Eihän niitä voi pitää. Tänään tuunasin tytölle hamosen.

Materiaalina mun vanha T-paita. Se oli vähän venahtanut. Oli iso jopa mulle XXXL-kokoiselle.... Kainaloiden alta leikkasin ja ompelin kuminauhakujan vyötärölle. Avot, johan oli sopiva. Helmankin sai hyödynnettyä  Ei tarvinnut erikseen ommella.

Pitihän sitä itellekin vähän jotain ommella, tai vissiin oikeesti tuunata.

Ei ollu emännällä uimahousuja. Biksujen yläosa on mutta ei alaosaa... Tai onhan mulla alaosa. Sellanen jonka kanssa ei sitten hengitetä. Uimapuku kyllä oli. Sellanen joka ei oikeen istu mun vartalolle. Syntyy a-haa -elämys: tostahan vois saada hyvät biksujen alaosa. Ja eiku tuumasta toiseen. Sopivalta korkeudelta uimapuku puoliks ja uus vyötärö. Vähän tohon piti käyttää ajatustyötä, tuossa uimapuvussa kun oli tollanen "ihme kaitale". Ens ajattelin, että otan sen kaitaleen yksinkertaisesti pois, mutta kun se oli ommeltu tonne sivusaumaan ja lahkeensuuhun. ei muuta kun kaitale mukaan uimahousuihin. Se on siis toi pilkullinen osa. Ja eiku huomenna uimaan