Kun ei mitään oo tullu ihan valmiiks niin "pitää" sitten esitellä noita keskeneräsiä. Ja höpötellä mukavia

Alotetaan tällä "tutulla ja turvallisella". Kolmaskin kissa on jo kohta valmis  Korikin alkaa pikkuhiljaa muotoutua... Mulla on yks taktiikka ton korin tekemisessä. Korissa käytetään joitakin samoja lankoja, mitä noihin kissoihin. Ens teen kissan valmiiks ja sitten kun/jos jää koriin tarvittavaa lankaa niin teen koria. Sen takia toi kori valmistuu jotenkin ehkä hassun näkösesti.

Sitten nämä tutut ja turvalliset. Nyt on jo toka vika kerä menossa... Wau!! Ja kuten tuolta sivusta on luettavissa tällä hetkellä neliöitä on valmiina 150 kpl!!

Pojan villapaita. Pääntien kavennus olis sitte niin ku seuraavana vuorossa... Jotenkin nyt vaan tökkii toi homma  Mutta kaitpa tuokin on valmiiksi tehtävä ennen kun jää liian pieneks. Vaikka leveyttä tossa kyllä on, ei sen puoleen ainakaan jää pieneks... No jospa viikonloppuna sais taas puhtia työhön.

Tää on niistä työkaverin antamista langoista itelle aloitettu villapaita. Kokeilen ekaa kertaa ylhäältä alaspäin tekoa. Ihan mukavalle ainakin vielä tuntuu. Ja koko ajan kun tekee niin ajatukset on jo seuraavassa puserossa ja mitä siihen vois tehdä... No, likalle on tarkotus tehdä punasesta Ticosta ja ylhäältä alas, sitku... Näistä aijon päivittää Ravelrynkin puolelle nää kuvat. Aloitetuissa töissä mulla siellä noi yllä olevat työt on, ilman kuvia.

Tänään kävin lunastamassa leffaliput huomiselle. Ollaan muksujen kanssa menossa kattomaan Saapasjalkakissaa. Ja leffateatterin lähellä sijaitsee Piikko-Pirta. Siellä piti kävästä, ihan vaan kävästä kattelemassa.

Tämä tarttu mukaan. Likka sano syksyllä kun ite tein pompulalangasta tyynyn, että hän haluaa kanssa samanlaista lankaa. Edelleen oli tarjouksessa 3.90/kerä. Tätä en sitten ole listannut lankavarastoon. Enhän mä sinne likan lankoja laita  Saas sitte nähä, että mitä neitokainen tästä kerästä kehittelee. Ja koska. Nytkin hän on kovin virkkaillu huoneessaan. Kuulemma pehmoleluille vaatteita. Voi toista. Mikähän vaatesuunnittelija tuosta lienee tuleekaan

Ennen kun kävin Piikko-Pirtassa ja leffateatterilla oli ihan pakko käydä VapaaValinnassa. Tarkoituksena ostaa Seiskaveikkaa.

Ja niitähän mä ostin. Jippii oli vielä 7,5€/2 kerää. Mainoslehden mukaan tarjous ois jo loppu, vai luinko sitä jotenkin väärin...  Noille on jo suunnitelmat valmiina. Luonnon valkosesta tulee ainakin yks Capucine, toivottavasti toinenkin. Mustasta ja oranssista tulee pojalle lapaset. On ryöttä hävittänyt toisen lapasen jonka "just" tein. Kotona pitäs olla, ja paino sanalla pitäs... En oo vielä jaksanu kaivaa tota nurkkaa mihin meitin "nuoriso" heittää ulkovaatteensa kun tulee sisään. Josko sen viikonloppuna kävis läpi. Pidetään peukkuja että toinen lapanen löytyy. Voihan sitä silti tehdä toisetkin lapaset. Varsinkin nyt kun ei ole tullut mitään valmista, niin josko noista sais tonne valmistuneet "pinoon" lisää tavaraa. Ihan vaan oman motivaation takia.

Lippujen lunastamisen jälkeen oli yli puol tuntii aikaa ennen kun bussi lähti. Ja vielä piti vähän törsätä tänään tulleita lapsilisärahoja  Tiimarin penkomispäivät, vai-mitkä-ne-nyt-on. Anyway: kassiin tavaraa ja kassi makso 5€. En tiedä oliko ns. paremmat viety jo päältä, mutta kyllä sieltä jotain tarttui.

Oikealta vasemmalle: kaks kovakantista kansiota, jotka pääsee tuunaukseen ja mä saan mun kaava-arkit (siis ne mitkä tulee kässälehtien välissä ja mistä piirretään kaavat) ja tulostetut ohjeet järjestykseen, kaks pehmeekantista kansioo, jotka myöskin tod.näk. pääsee tuunaukseen sekä kasa kartonkia. Sinänsä ihan hyvin, kun noi kansiot on kuitenkin aika arvokkaita, jos niitä siis ostaa normihintaan. Likalle annoin osan noista kartongeista. Ja itelle jätin osan. Eiköhän niistäkin jotain keksi. Osalle on jo käyttökohde tiedossa...

Viikonloppuna pitäis yrittää ommellakin. On vaan jotenkin tää flunssa vienyt mehut. Nuha on jo melkeen loppu, mutta yskänkohtauksia tulee välillä. Itelle on vaan jotenkin jäänyt pelko noista yskänkohtauksista. Mulla oli pari vuotta sitten epätyypillinen keuhkokuume (keuhkokuume ilman kuumetta) ja se oli kyllä niin hirvee tauti  Aina kun on yskää niin sitä jotenkin kuuntelee omaa kroppaansa tarkemmin kun normisti, ettei VAAN tulis sitä keuhkokuumetta... Nyt ainakin (onneks) kuulostaa yskä ihan erilaiselta mitä sillon "viimeks". Joskopa tämä tästä.