Voisi olla  myös että jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain sinistä (ei kuitenkaan mitään lainattua). Eli tässä muutama valmistunut työ.

Ensin uutta:

Retrokangasta riittää  Tällä kertaa tein virkkukoukuille oman pussukan, kuten kuvasta näkyy. Pikkasen tuli liian lyhyt, mutta kyllä koukut siellä mahtuu asumaan, pikkusen kun laittaa vinoon... Koukut -kirjailukin onnistu suht hyvin. Olis ehkä saanut olla kaksinkertaista lankaa. On siis helmilankaa anopin jäämistöstä. Ihan ns. vapaalla kädellä tehty.

Sitten vanhaa:

Tämän salusiinin olen virkannut nelisen vuotta sitten. Parin valmistumista odottaa. Eli tällä mallilla on tulossa se yläkappakin, jonka valmistumista yritän nyt kiirehtää. Vähän tästä tuli liian lyhyt, mutta kelvannee. Mahtuu just ja just keittiön ikkunaan.

Ja sitten sitä sinistä:

Juu, tiedän, tämä lamppu on valkoinen, en ole värisokea  Mutta kun ensin tulee ajatus, sitten tulee mieleen että meillä on tarpeet sen ajatuksen täyttämiseen. Löydetään tarpeet ja todetaan, että ton näkösenä sitä ei voi käyttää. Tulee idea jonka tulos on tässä:

Tämä on se sininen. Lamppu ei ole vielä paikallaan, mutta kun käänsin ton kuvan, niin saa vähän mielikuvaa siitä miltä se näyttää kun se on paikoillaan. Lampulle on virkattu "mekko". Olen virkannut sen tästä kuvasta katsottuna alhaalta ylös. Ensimmäisessä versiossa meinasin tehdä mekosta tyköistuvaa, mutta sitten hoksasin sen, että miten mä sen saan lampun päälle, jos se on tyköistuva. Piti sitten vähän versioida. Eli ton alimman nauhan kohdalla olen sitten virkannut  yläosan kahdessa osassa. Eli tavallaan on etukappale ja takakappale. Nauhojen kanssa mekko pysyy päällä ja yläosa on koottu nauhan kanssa. Se on myös mahdollista vaihtaa, jos alkaa kyllästyttämään  Laitan myöhemmin kuvan sitten kun lamppu on paikallaan.