Vihdoinkin valmiina. Tai no kun tekee kerroksen silloin toisen tällöin, niin meneehän siihen aikaa. Lapasia on viimeksi kutonut joskus... *ottaa sormet avuks*... joitain yli 15 vuotta sitten. Kait se silti on tuolla jossain selkäytimessä kun suht hyvin onnistu. Niin ja tietty kun on hyvä ohjekirja: 5. luokalla saatu käsityökirja.

Mitä nyt sitten unohdin että kuinka monta silmukkaa laitoin ensimmäisen lapasen peukaloon... Että toinen peukalo näyttää isommalta. Ja mitä nyt ois saanut toista lapasta kutoa vielä muutaman kerroksen lisää, näyttää nimittäin toinen pienemmältä. Mutta tytölle kelpasi.

Tässä selkäpuolelta. Toi valkonen nauhalta näyttävä on kudottu palmikko -tyyliin ja kahdella langalla (toinen siis valkoinen väri). Eli joka toisella kerroksella on siirretty silmukoita. Toisessa lapasessa vasemmalle ja toisessa oikealle.

Ja tässä on lapaset kämmenen puolelta. Vasemman käden lapasessa tuo "nauha" kääntyy jotenkin jännästi tuon kärkikavennuksen mukaan .

Ja tässä vielä niin että toisesta näkyy kämmen ja toisesta selkämys. Tässä kuvassa näkyy tuo kokoero. Onneksi sitä ei näy kun lapaset ovat kädessä . Ja sitten eikun uusia väsäämään...