No totuuden nimessä ei nyt sentään ihan kaikki. Mutta vajaa 30€ meni näihin.

Ei nyt sentään ihan kaikkee tähän pinoon vaan ostin myös tällasen.

Eli tollasen kirjontakehyksen. Vai-mikä-se-nyt-on... Kätevä juttu. Kokeiltu on. Hieman vaatii totuttelua ton käyttö. Sinooperissa oli edullisemmin mitä lankakaupassa. Ja mun mielestä toi on isompi mitä oon lankakaupan kehystä kattelu. Kestävyydestä en sitten tiedä, mutta josko tuo nyt jonkin aikaa kestäis.

Ja kankaat: musta on collegea (edellisen satsin Air-collegeen jatkoksi), sininen on collegea, valkoinen on trikoota, toinen valkoinen kaksipuoleista silitettävää tukikangasta ja lohikäärmekangas on trikoota. Sinisestä pitäs tulla isännälle pusero. Mallikin on jo katottuna. 2004 Suuri Käsityölehdestä, numeroa ei nyt tähän hätään muista. Valkoinen trikoo on tulossa kanssa samaan puseroon. Lohikäärmekankaasta olis tulossa sällille pikkukalsareita, boxereita tai jotain... Sälli hyväksyi kankaan  JättiRätissä kävin penkomassa.

Se on kyllä ihmeellistä, että "tyttökankaita" on vaikka kuinka ja paljon, mutta tollaselle esiteinille (12-13-vuotiaalle) pojalle ei montaa kangasta oo. Yhtä kattelin, siinä oli mustia ja harmaita raitoja ja sitten oranssilla pääkalloja ja kallojen "kaverina" oransseja SYDÄMIÄ  En uskaltanut ilman hyväksyntää ostaa kangasta, vaikka värit ois menny sällille. Ne sydämet "vähän" arvelutti... Että siltä pohjalta valikoitui toi lohikäärmekangas.

Pitää nyt tätäkin vilautella. Ekan sivun kun sain valmiiks. On siis jaoteltu niin, että reilu 70 riviä vaakasuoraan ja 50 riviä pystysuoraan on yhdellä sivulla. Muutama pisto on unohtunut, mutta niistä on muistutukset seuraavalla sivulla ja teen ne kun ko. väriä alan tekemään.

"Oli ihan pakko" laittaa tää mallisivu. Olen numeroilla merkatut värit värittänyt hahmottamisen helpottamiseksi. Taitaa nyt vaan tahti hidastua kun työt taas alkaa. Olen nimittäin ollut tämän viikon lomalla ja pistelyäkin on ehtinyt tekemään ihan eri tahdissa kuin mitä silloin kun on töissä.

Ompelukonettakin tekis mieli käyttää, mutta taitaa jäädä ens viikonlopulle. Tuli nimittäin luvattua käydä äidin luona huomenna ja hän kun asuu 50 km:n päässä niin siinä menee jo matkoihin jonkin verran aikaa. Mutta josko tosiaan sitten ensi viikolla ja viimeistään ensi viikonloppuna ehtis tota konettakin käyttää. Ideoita ja ajatuksia (ja kankaita) on taas jonkin verran... Niistä sitten kun ovat valmiita.