Eiku se olikin että Volga, Volga... Siis se yks laulu. Mut nää sukat on Olgat

Olgat Ticoticosta, rusehtava sävy tällä kertaa. Naiselle. Koko n. 39/40. Toivottavasti sopivat kohteelle. On erään toisen foorumin haastejuttuun  Tässä nää on mun jalassa. Vähän vaikeeta vaan kuvata omia käpäliä. Toi kun toi mun kuvausassistenttini oli lähtenyt ulos. Niin, ja näissä on sitten se tiimalasikantapää.

Ja tässä vielä edestä kuvattuna. Melkeen noi raidat meni yks yhteen. En kyllä kauheesti kattelu. Tai no kerän alotin siitä kohtaa mistä alko ja ton toisen (tästä katottuna vas. sukka) alotin sillain että vähän katoin. Toisin sanoin alotin siitä mistä toi tummanruskee alko.

Piti tää seuraava jippo/vinkki kertoo jo sillon kun noita kämmekkäitä esittelin. Olgassahan on aina toinen kerros mallikerrosta ja toinen kerros oikeaa. Mä koin helpommaksi että laitoin aina kerroksen ensimmäisen puikon päähän puikkostopparin. Näin ei tarttenu kauheesti ettii, että missä se alotuslanka on, mistä tää kerros alkaa. Sitten vaan vaihdoin sitä stopparia aina niin että se oli kerroksen 1. puikon alussa. Ja hyvin pysy kerrokset kuosissa  Vinkin saa napata mukaan, jos joku kokee saavansa siitä hyötyä.

Ja nyt päivittämään tämä pari tonne Sukkasadon(kin) puolelle. Josko ehteis tämän viikon laskentaan