Näiden kanssa on suhina käynyt viime päivinä.

Kirjotin tossa hetki sitten piiiitkän sepustuksen. Ja sitten alko ongelmat kun piti linkittää toi Sticka till Barbie -sivusto. Jäi jumiin siihen kohtaan :( (sen takii en oo noita "oikeita" hymiöitäkään liittänyt, ku jumiii, uus kone, puuttuukohan jokin ohjelma *miettii iteksen*) Ja eiku uudestaan kirjottamaan. Tästä nyt tulee sellanen lyhyempi sepustus. Mallit on tosiaan tuolta Sticka till Barbie -sivustolta, neitokainen on ite valkannut langat ja mallit. On siis jo menneet kaverilleen synttärilahjaks.

Vasemmalla ylhäällä malli nro 5, persikkaista Softya ja lilaa Tenneseetä. Vas. alhaalla nro 26, Puro Batikia. Ohjeessa oli vielä olkanauhat, mutta kun ei löytynyt sopivia, ni jätettiin ilman. Bratzilla on päällä malli nro 68. Harmaata ja valkosta Rose mohairia. Oik. ylhäällä malli nro 110, mustaa puuvillaa ja valkosta Rose mohairia. Oik. alhaalla malli nro 3, sinistä Softya ja vaaleansinistä Minniä.

Ja nyt on hyvä jatkaa KYHäilyjä, kun no on valmiina. Välillä iskee pieni ahistus kun lukee että yks jos toinenkin on saanut kaikki KYHäilyt valmiiks... No on tässä vielä viikko aikaa. Tänään pitäs saada poncho valmiiks että ens viikolla vois keskittyä takin ku... eiku neulomiseen.

Meillä on "joku muukin" innostunut neulomaan. Tytär pyysi opettamaan neulomista ja ahkerasti tuo on neulonukkin paikassa jos toisessakin. Eilenkin kun illalla vielä kävästiin pikasesti uimassa ni hän otti työn mukaan tarkotuksena rantsussa neuloo. Ei kyllä sitten ehtiny. Että kyllä tosta hyvä käsityöläinen on kasvamassa :) Niin ja tavoitteena hänellä on opetella sen takii neulomaan, että voi tehdä ite noita Bratzin vaatteita. Ei mitkään matalat tavotteet...

Ja ny KYHien pariin...