Voiton puolella ollaan

Oranssi pyörylä. Siitä tulee pojan kelloon vähän tuunaus"välineitä". On nimittäin ajanut aika tämän

kellon ohi. Ehkäpä tuollainen kohta 12-vuotias poika ei Nalle Puhista enää piittaa. Totesin, että halvemmalla pääsen kun tuunaan kellon uuteen uskoon.

Listasin myös, että mitä olen saanut valmiiksi:

Kameran säilytyspussukka

Virkattu laukku

Tiskirätti

Virkattu ja neulottu laukku

Pojalle pipo

Hiusdonitsi

Kolmiohuivi

Virkattu purkin päällinen

Bratz-nukelle mekko

Hiusdonitsi

Aikkasten paljon etten sanois. Yli 50% aloitetuista  Taitaa käydä niin, että heinäkuun lopulla prosentti on 100, tai ainakin melkeen. Saas nähä miten ton mun villatakin kanssa käy. Tai no onhan sitäkin aika paljon jo neulottuna.

Tyttö ihastui Bratz-mekkoon ja kysy, että koska teen ne muutkin. Täytyy kattoo teenkö niitä KYHeinä vai sitten KYHin jälkeen. Oli kuulemma kaverikin halunut samanlaisia vaatteita kun meidän neidin Barbin vaatteen. Olen noita Barbin vaatteita joskus tehnyt isot kasat (myyntiin, osa jäänyt itelle) ja nytkin niitä odottaa jonkinlainen kasa ompelemista. Ehkäpä sitten KUN  () saan sen uuden ompelukoneen niin nakutan ne valmiiksi. Toivottavasti tyttö on vielä silloin innokas leikkimään Bratzeillä. On nimittäin nytkin käyttänyt noita Barbien vaatteita Bratzeillä

Tällanen siitä sitten tuli. Sisus ja reunukset virkattu (pylväitä). Melkeen Gizza riitti. Reunukseen piti laittaa kerros oranssia FlipFlopia. Numerot on ketjusilmukoita samoin kuin toi pääkallo. Juu sen pitäs siis esittää pääkalloa. Mallia otin Ullaneuleen pääkallopipon kuviosta. Jos ois ollu fiksu ni ois tehny ton sisuksen ei tollasena ympyränä vaan alottanut alareunasta ja silmukoita lisäämällä ja vähentämällä tehny sen ympyrän ja siinä samalla kuviovirkkauksena tehny ton kuvion (mahtokohan kukaan ymmärtää mitä tarkoitan ). Mutta, mutta... menihän se noinkin. Ketjusilmukat kuumaliimalla liimaten. Vähän jouduin taivuttelemaan viisareita, jotta mahtuvat kulkemaan. Ja poika oli tyytyväinen. Ei ainakaan heti tyrmännyt "teosta"