Tässä lisää näitä kukkaroita. Nämä on tehty 8 cm:n kehyksiin. Kangas on sama kuin näissä.

Pikkunen moka tai pitäiskö sanoo työtapaturma kävi toisen kanssa. Liimatessani kehyksiä tuli toiseen kukkaroon väärä puoli liimattua ensin. No ei mitään kun käänsin kukkaron niin että vuori on päällä; menee se näinkin (siis tuo vasemman puoleinen). Varsinkin kun tulee omaan käyttöön (kännykkäpussiks olis tarkotus). Toi toinen tulee yhteen Facebookin haastejuttuun

Tässä nämä vielä kehykset puristamatta. Voipi olla että en niin kauheesti purista, kun tuntui tuon liimankin kanssa pysyvän aikkasten lujasti kiinni. Eilen siis liimasin toiselta puolelta kehyksiä kiinni. Ja kun tuo toinen oli siis liimattu väärin ja yritin tänään sitä irrottaa niin eihän siitä mitään tullut. Niin oli tiukasti kiinni... Tänään sitten liimasin noiden toiset puolet.

Tässä on tytölle tekemäni kännykkäpussi. Sellainen kaulassa roikotettava. Ihan kokeilumielessä tein. Ja ihan hyvin tuo tuntuu toimivan. Kangas on ostettu Eurokankaan Eurotorilta, edullisesti.. Kaulanauhan ompelin ennen kuin kiinnitin kehykset.

Tyttö vaan ei oo niin kokenut kännykkäpussin käyttäjä kuin poika; oli jättänyt pussin takin päälle ja olivat olleet liukumäessä (siis lumi sellaisessa)  Kännykästä tietysti akku tyhjä (ois kyllä varmaan muutenkin, mutta kylmyys nopeutti tyhjenemistä). Vähän oli tietty kosteakin, kangas kun ei ole mitään kosteuden kestävää... Toivottavasti toimii vielä kun on akku ladattu. No kohta on tulossa hälle uusi känny ja nyt ohjeistin laittamaan pussin takin alle.