On tässä KYHäilyjen keskellä melkeen unohtunut sellainen asia, että olenhan muuhunkin "haasteeseen" osallistunut kuin KYHiin. Eli Kesäkassi vaihto.

Tällaisen kassin sain itse. Olen tykästynyt kassiin ja käyttänyt sitä aika paljon. Pojalla oli kuvan ottamisen hetkellä jokin älli mölli mökötys mielenosoitus ja siitä tuo hänen kätensä tuohon kuvaan "osui"... Kassi on virkattu (Miamista, jota tuli sininen nöttönen mukana, jos haluan pidemmän hihnan), sisällä vuori sekä myöskin pieni tasku.

Itse tein tällaisen kassin. Toivottavasti saaja pitää kassista. On ihan itse kehittelemä kaava. Sisällä myöskin vuori sekä magneettikiinnitys. Aloitin tekemään toisesta kankaasta, mutta luin vielä ns. suurennuslasin kanssa, että mitä vastaanottaja haluaa. Väri ei olisi täsmännyt toiveen kanssa, joten teen siitä toisesta kankaasta varmaan sitten itselleni samanlaisen kassin... Tai sitten jollekin muulle. Tätä oli ihan kiva tehdä ja toivottavasti on mieleinen.

KYHäilytkin edistyy. Nyt olen jo yli puolen välin neulottua liinaa. Sitä on ihan mielenkiintoista tehdä. Tytön tunikakin on jo tavallaan yli puolen välin; alaosat on jo pingotettu. Ajattelin, että olisin saanut torstaiksi valmiiksi (ovat lähdössä silloin kesälomareissulle), mutta kun ei ehdi  On sellaista menoa keskiviikkona, ettei ehdi, enkä yhdessä illassa sitä kyllä saa valmiiksi, varsinkin kun on muutakin hommaa kuin vain KYHäilyt... työt nimittäin alkoi tänään.

Ja nyt nukkkumaan, että jaksaa huomenna "raahautua" sorvin ääreen...