Välillä virkaten.

Toi valkonen puoliympyrä tossa vasemmalla. Sen pitäs muotoutua tossa kuvassa näkyväks kirjamerkiks. Voi kyllä olla että tulee vähän iso, mutta väliäkö sen... Löysin tollasen ohjeen Dropsin sivuilta. Ne sivut on kyllä uskomaton aarreaitta noiden neuleiden ja virkkausten suhteen. Siellä kyllä menee tovi jos toinenkin kun sinne sivustolle ajautuu

Tänään tuli taasen valmista. Sain kolmiohuivin valmiiksi. Se on sitten kokonaan rannalla tehty. En ole nimittäin tehnyt sitä kotona ollenkaan, vaan näinä kolmena päivänä rannalla kun ollaan oltu. Lasten uidessa ja touhutessa äiti on kutonut. Kuvan laitan tuonne missä on kolmiohuivin aloituksesta on siis KYH vol 8 (että jos jota kuta kiinnostaa millanen siitä tuli).

 

15.7. valmistu sitten tämä. Kirjanmerkki se kovin yrittää olla... Alotus oli tosiaan liian iso, tai siis liian iso koukku. Sitten kun vaihto pienempään ni johan alko tekeminen maittaa ihan eritavalla. Valmistu nopeesti sitte loppujen lopuksi. Käsien kanssa oli vähän vaikeuksia eli eivät oikeen taida olla symmetrisiä, mutta poikaa se ei ainakaan haitannu. Aattelin kun tota Harry Potteria meillä fanitetaan, että tää sopii teemaan :) (en pysty nyt tällä koneella lisäämään kuvallisia hymiöitä ni siks tollanen). Että kyllä sieltä Dropsin sivuilta kaikenlaista löytyykin... Merkki koristaa muuten Ronja Ryövärintytär -kirjaa. Poika on kyllä jo lukenut sen, mutta on tossa nyt vaan sellasena kuvausreksiviittana ;)